Despre noi

Cel mai mare depozit de remorci din Romania

Suntem numarul #1 in vanzari de remorci online, cu livrare la domiciliu sau cu sistem de achizitionare direct din depozitul nostru. Va punem la dispozitie o gama impresionanta de remorci auto, platforme de transport masini, peridocuri si multe alte vehicule tractabile. Comercializam NUMAI vehicule tractabile de calitate, produse de firme de TOP, omologate RAR, sigure in exploatare, la cele mai bune preturi de pe piata. Nu incurajam vanzarea de vehicule de buget, ce va pot pune in pericol siguranta in trafic

Clientilor profesionisti, cat si celor ce folosesc vehicule tractabile pentru hobby, le punem la dispozitie servicii de consultanta, tractari auto sau livrari la domiciliu. 

Profesionisti in domeniul vehiculelor tractabile

Oferim servicii de consultanta, vanzari si inchirieri vehicule tractabile, la cele mai inalte standarde de pe piata. Va asteptam la depozitul nostru din Sector 1, Soseaua Odaii Nr. 441, Bucuresti, pentru a experimenta in direct contactul cu lumea remorcilor auto. Peste 500 de remorci, platforme auto si peridocuri ce sunt pe stoc, va pot da inspiratia de care aveti nevoie, pentru a alege produsul potrivit. Ultimele noutati si informatii din domeniu, le veti gasi pe canalele noastre de socializare Facebook, Youtube , Google+Instagram, sau Twitter.

Cumparati simplu si in rate

Vehiculele tractabile sunt investitii pe termen lung. De aceea ne-am gandit ca poate nu doriti sa achitati totul odata. Sunati acum la 0786 887 887 pentru a accesa un credit. Este atat de rapid!

Numar Unic - Tarif Normal
+40 786887887
E-mail - remorciromania@gmail.com