Despre noi

Cea mai diversificată gamă de remorci din România
Suntem numărul #1 în vânzări de remorci online, cu livrare la domiciliu. Livrarea este asigurată de flota proprie de camioane. Vă punem la dispoziţie o gamă impresionantă de remorci auto, platforme de transport maşini, peridocuri şi multe alte vehicule tractabile. Comercializam NUMAI vehicule tractabile de calitate, produse de firme de TOP, omologate RAR, sigure în exploatare, la cele mai bune preţuri de pe piaţă. Nu încurajăm vânzarea de vehicule de buget, ce vă pot pune în pericol siguranţa în trafic

Clienţilor profesionişti, cât şi celor ce folosesc vehicule tractabile pentru hobby, le punem la dispoziţie servicii de consultanţă și livrări la domiciliu.

Profesionişti în domeniul vehiculelor tractabile
Oferim servicii de consultanţă și vânzări vehicule tractabile, la cele mai înalte standarde de pe piaţă. Vă invităm sa parcurgeți site-ul nostru, pentru a experimenta virtual, universul vehiculelor tractabile. Peste 100 de modele de remorci, platforme auto şi peridocuri ce pot fi comandate online, vă pot da inspiraţia de care aveţi nevoie, pentru a alege produsul potrivit. Ultimele noutăţi şi informaţii din domeniu, le veţi găsi pe canalele noastre de socializare Facebook sau Youtube .

Cumpăraţi simplu şi în rate
Vehiculele tractabile sunt investiţii pe termen lung. De aceea ne-am gândit că poate nu doriţi să achitaţi totul odată. Sunaţi acum la 0786 887 887 pentru a accesa un credit. Este atât de rapid!

Numar Unic - Tarif Normal
+40 786887887
E-mail - remorciromania@gmail.com