Despre noi

RemorciRomania – Vehicule Electrice, Remorci Auto

Suntem numărul #1 în vânzări de vehicule electrice şi remorci auto. 10 ani de experienţă, ne recomandă, cu seriozitate, promptitudine şi grijă faţă de clienţi. Vehiculele electrice şi remorcile auto, sunt livrate în siguranță, cu flota proprie de camioane, direct la clienţi acasă. Clienţii noştri, se bucură de produsele ajunse, în perfectă stare, asamblate, gata de utilizare. Oferim proba de funcţionare şi instructaj. Comercializam NUMAI vehicule electrice şi tractabile de calitate, produse de firme de TOP, omologate, sigure în exploatare. Nu încurajăm comercializarea de vehicule de buget, ce vă pot pune în pericol siguranţa în trafic.

Profesionişti în tot ce facem
Oferim servicii de consultanţă și vânzări vehicule electrice şi tractabile, la cele mai înalte standarde de pe piaţă. Vă invităm să parcurgeți site-ul nostru www.remorciromania.ro, pentru a experimenta virtual, universul vehiculelor electrice şi tractabile. Sunt disponibile zeci de modele, ce pot fi comandate online şi vă pot da inspiraţia potrivită, pentru a alege produsul ideal. Ultimele noutăţi şi informaţii din domeniu, le veţi găsi pe canalele noastre de socializare Facebook sau Youtube .

De ce să plătiţi tot odată? Cumpăraţi simplu şi în rate
Ne preocupăm permanent pentru satisfacerea tuturor cerinţelor clienţilor noştri. Vă oferim cel mai simplu şi avantajos sistem de creditare, asistat telefonic, fără deplasari. Colegii noştri sunt gata să parcurgă odată cu dumneavoastră, etapele pentru obţinerea unui credit. Întreabă-ne acum despre credite, sunați la 0786 947 775

Numar Unic - Tarif Normal
+40 786887887
E-mail - remorciromania@gmail.com